Workshops & Voorlichting

Digitale weerbaarheid begint bij bewustwording en preventie. Een workshop of lezing laat je stilstaan bij de vraag hoe goed je de digitale veiligheid van jouw bedrijf hebt geregeld.

  • Wat zijn hackers en wat is cybercriminaliteit?
  • Waarom wordt er gehackt?
  • Waarom zouden hackers mij willen aanvallen?
  • Wat kan ik doen om mezelf te beschermen?

Iedereen heeft vast weleens gehoord van digitale bedreiging. Ze is helaas niet meer weg te denken uit de maatschappij.

Maar wat betekent dat nu precies? En waarom is digitale veiligheid zo’n heikel punt? Dat en nog veel meer komt aan bod tijdens de workshops en voorlichtingsbijeenkomsten van Sequrence.

Vaststaat is dat voorkomen beter is dan genezen, ook bij cybercriminaliteit. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Digitale weerbaarheid
Digitale weerbaarheid is dus belangrijk. Zeker voor ondernemers, die er vaak nog meer last van hebben dan particulieren. Die weerbaarheid begint bij bewustwording en preventie.

Graag wijs ik je erop dat een voorlichtingsbijeenkomst of workshop van Sequrence geen cursus is die je helpt je eigen digitale veiligheid te verbeteren.

De bijeenkomst of workshop is vooral bedoeld voor iedereen die digitale veiligheid een interessant, spannend en relevant onderwerp vindt en er graag meer over wil weten.

Elke bijeenkomst wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelgroep.

Ik heb een workshop gevolgd, een verrassende ervaring. Erik slaagt er in zijn kennis op een aansprekende manier te delen

- Helene Henckens

Investering

€ Op aanvraag

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.